Evenimente corporate

Baluri de absolvire la Restaurant Garden Palace | Inspirația viselor tale!

Pentru organizarea evenimentelor cu adevărat festive

fiecare detaliu contează și de aceea servim bucatele preparate cu mare grijă și rafinament.
Evenimente corporate

Baluri de absolvire

Un sfârșit e mereu un nou început. Prieteniile formate în anii de școală, liceu, colegiu, universitate, sunt cele mai puternice și pot dura o viață întreagă. Iată de ce, sfârșitul anilor plini de amintiri și cunoștinte trebuie încununați așa cum se cuvine.

O petrecere cu adevărat de neuitat veți avea parte la Garden Palace Events Restaurant. O locație plină de prospețime care pare a fi decupată dintr-o carte de biologie. Copacii sculptați de natură își împletesc frumos ramurile, iar florile redau un colorit aparte terasei. Acestea vor reprezenta un decor perfect pentru fotografiile alături de colegii dragi. O completare reușită va fi și un baner foto individualizat.

Și noi suntem o echipă tânără, iată de ce, energia noastră o vom împărți cu voi, tinerii care abia urmează să guste din plăcerile vieții. Știm care vă sunt poftele, așa că vi le vom îndeplini pe toate. Mâncare pe măsură, băuturi în limita decenței (legii), decor, panou informativ, candy bar și multă, foarte multă distracție pe ringul imens de dans.

Evenimente corporate

Restaurant Garden Palace

Vă oferim un pachet personalizat, în funcție de bugetul alocat. După multitudinea de evenimente organizate la noi suntem foarte inventivi și creativi. Situațiile imprevizibile le eliminăm din start, astfel ca petrecăreții să nu fie nicidecum afectați.

Avem priză la banchete de top! Fiți și voi în pas cu ultimele tendințe, sărbătoriți balul de absolvire la Garden Palace Events Restaurant.

Contactați-ne