Evenimente corporate

Petreceri corporative la Restaurant Garden Palace | Inspirația viselor tale!

Confortul este un principiu de bază pentru conferințe, ceea ce găsești la Garden Palace

Sălile noastre de conferințe sunt spațioase și dotate cu toate elementele de bază pentru a avea un eveniment pe măsuna așteptărilor invitaților
Evenimente corporate

Petreceri corporative

O afacere de succes depinde de angajații care-și fac munca cu dăruire și pasiune. Dacă compania ta are reușite remarcabile, înseamnă că ai adunat oamenii potriviți la locul potrivit. Cea mai bună remunerare pentru ei va fi o petrecere colectivă. La Garden Palace Events Restaurant, poți organiza o ceremonie de neuitat împreună cu echipa ta.

Indiferent că sunt mulți sau puțini angajați, te asigurăm, avem loc pentru toți. Sălile de banchet le-am creat în așa fel încât orice tip de petrecere să fie marcată în toată splendoarea.

Evenimente corporate

Restaurant Garden Palace

Organizând o petrecere corporativă veți uita pentru o zi de toate atribuțiile de serviciu. Veți ieși postura serioasă și veți dezbate strategii pe ringul de dans.Îți dai seama cum va arăta asta?

De altfel, o ceremonie corporate poate reprezenta și începutul unei noi etape pentru compania pe care o deții. Invită-ți partenerii de afaceri și prezintă-le pe ecranul de proiectare, pe care-l avem în orice sală, realizările obținute de-a lungul timpului, performanțele și proiectele de viitor.

Contactați-ne