top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlexandrina

Decorul de nuntă în nuanța albastră

În acest blog, vom explora cele mai bune idei de decorare pentru evenimentele speciale, folosind culoarea albastră ca temă principală. Așadar, iată câteva sugestii care vă pot ajuta să transformați locația evenimentului într-un spațiu magic și de neuitat:

 


Decor floral albastru:

O alegere ușoară și elegantă pentru o nuntă sau o petrecere de cumătrie ar fi să utilizați flori albastre în decor. Puteți alege dintre diverse flori, precum: orhidee, iris, hortensii, lavandă sau anemone albastră, acestea vor adăuga o notă subtilă de culoare în decor.


Folosiți lumini albastre: Adăugarea de lumini albastre poate crea o atmosferă de basm pentru o petrecere. Puteți să le amplasați în tavanul sălii sau chiar sub mese pentru a crea o ambianță romantică.


Folosiți mese albastre: Înlocuiți husele de scaun și mesele standard cu cele albastre pentru un aspect unic și îndrăzneț. Acestea pot fi accentuate cu alte accesorii de decor, cum ar fi lumânări sau flori.


Alegeți materiale albastre pentru decorul mesei:

Pentru a adăuga o nota de eleganță în decorul mesei, folosiți materiale precum taftă sau catifeaua în culoarea albastră. Puteți să utilizați acestea pentru șervete, draperii sau fete de masă.


Accesorii pentru invitați: Adăugați o notă personală evenimentului prin oferirea de accesorii albastre pentru invitații. De exemplu, puteți oferi fulare sau brățări albastre care se potrivesc cu tematica evenimentului.


 

În concluzie, utilizarea culorii albastre în decorarea unui eveniment special poate adăuga o notă de eleganță și stil. Cu aceste sugestii, veți putea transforma orice locație într-un spațiu de basm și veți oferi o experiență memorabilă pentru invitați.


11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page