top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlexandrina

Top 5 greșeli a mireselor

Greșeala miresei NR#1. Excludeți mirele din pregătire. O nuntă este primul „proiect” comun al unui cuplu, important este sa o organizam împreuna si sa o facem astfel încat amândoi să fie multumiți.Chiar dacă mirele nu este dornic să se implice, lasă-l să fie responsabil pentru alte momente care îi sunt mai familiare. Este o greșeală să excludem mirele din procesul de pregătire a nunții, indiferent de motiv, și ar trebui să încercăm să-l implicăm într-un mod care îi este confortabil. Fiecare partener ar trebui să fie responsabil pentru zona sa de interes și să ia decizii importante împreună, fără a lăsa unul dintre ei să ia singur deciziile. Este important să fim deschiși la compromisuri și să avem în vedere obiectivul comun, de a avea o nuntă frumoasă și memorabilă.

Greșeală miresei NR#2. Nu stabiliți bugetul total. Una dintre greșelile frecvente ale miresei este aceea de a nu ști bugetul total al nunții. La începutul pregătirilor pentru nuntă, trebuie să vă puneți de acord amândoi asupra sumei care va fi cheltuită pentru eveniment. Dacă nu țineți cont de limitele financiare de la început, la sfârșitul pregătirilor puteți descoperi că nu mai aveți destui bani pentru cheltuielile importante. Recomandăm să creați un fișier pentru buget.


Greșeala miresei NR#3. Invitați mulți oaspeți care nu sunt necesari. Cum ar fi o mătușă de la țară pe care nu ați mai văzut-o niciodată, o prietenă din școală cu care nu ați mai vorbit de 10 ani sau colegi cu care nu aveți nimic în comun în afara muncii? Invitați pe toată lumea? Nu merge așa.

Cu cât sunt mai mulți invitați, cu atât sunt mai mari costurile de nuntă, dar acesta nu este cel mai important aspect. Atmosfera la nuntă depinde nu numai de cuplu și de profesioniștii care lucrează la eveniment, ci și de invitați. Cu cât sunt mai mulți oaspeți "inutili", care nu vă sunt apropiați, cu atât va fi mai rece și mai tensionată atmosfera.

Greșeala miresei NR#4. Ascultați multe păreri și sfatul multor persoane. Este important să asculți opiniile altor persoane, dar este important să filtrezi sfaturile și să te gândești la ce dorești tu și partenerul tău. Toți cei care îți oferă sfaturi au propriile lor interese, dar nunta este doar a ta și a partenerului tău, deci uneori va trebui să spui NU:

părinților care vor să invite persoane pe care nu le cunoașteți;

prieteniilor care nu sunt de acord cu deciziile voastre;

prestatorilor care încearcă să-și impună propria opinie sau chiar alți furnizori de servicii.

Este dificil să spui NU, mai ales când vine vorba de persoane dragi care doresc să te ajute. Dar uneori, aceasta este singura soluție. Este important să-ți amintești că nunta este un moment special pentru tine și partenerul tău și deciziile luate ar trebui să reflecte ceea ce doriți voi, nu ceea ce doresc alții.


Greșeala miresei NR#5. Invitați prieteni în loc să angajați prestatori de servicii. Poți să-i rogi pe prietenii tăi să te ajute la nuntă doar dacă aceștia au deja cel puțin 5 ani de experiență în domeniul nunților și fac asta serios, nu doar ca hobby. Este o greșeală tristă a miresei să creadă că poate gestiona munca de la nuntă, dacă persoana face ceva similar în viața de zi cu zi. Din păcate, dacă o prietenă face buchete frumoase sau te fotografiază în timpul plimbării, nu înseamnă că poate face același lucru la nivel profesional. Nu cădea în ispită să economisești bani în acest fel, pentru că aproape toți se vor plânge mai târziu de această decizie.

Este important să angajezi profesioniști pentru a se asigura că nunta ta este organizată într-un mod profesionist și că toate aspectele importante sunt luate în considerare. De asemenea, aceasta îți va permite să te bucuri mai mult de ziua nunții și să nu-ți faci griji cu privire la aspectele organizatorice.16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page