Despre noi

Restaurant Garden Palace | Inspirația viselor tale!

Pentru organizarea evenimentelor cu adevărat festive

fiecare detaliu contează și de aceea servim bucatele preparate cu mare grijă și rafinament.

Despre noi

Garden Palace – etalonul petrecerilor care nu se uită niciodată. Situat chiar în centrul capitalei, Garden Palace Events Restaurant, și-a câștigat notorietatea prin profesionalismul pe care-l exprimă în fiecare serviciu prestat.

În doar 7 ani de activitate am contribuit vizibil la atingerea unui nou standard de calitate în organizarea evenimentelor de succes. Dovada e numerică și ne bucurăm pentru această reușită. Avem la activ peste 1.000 de petreceri desfășurate în incinta Garden Palace Events Restaurant. Așadar, abia așteptăm să punem și evenimentul vostru în lista noastră.

Fiecare eveniment l-am organizat cu dedicare, emoție, și nu în utimul rând, cu bun gust. Am stropit cu dragoste copacii și florile parfumate din jurul restaurantului, pentru ca atunci când ne treceți pragul să vă teleportați într-o lume de vis. Aici vom lua de pe umerii voștri problemele cotidiene, iar în schimb veți primi în dar momente relaxante și savuroase.

Despre noi

Restaurant Garden Palace

Odată ce veți ajunge la noi vă vom lua visul de mână și-l vom realiza în cele mai mici detalii. Îl vom asculta cu atenție și îi vom propune oferte personalizate.

Orice vis e realizabil! Fiecare petrecere – NuntăCumetrieZiua de NaștereBanchetPrezentareEvenimente Corporate – va simți gustul adevărat al fericirii la Garden Palace Events Restaurant.

Pe lângă evenimentele desăvârșite petrecute pe teritoriul restaurantului, suntem extrem de flexibili. Garden Palace Events Restaurant, poate fi alături de voi indiferent de locul în care vă aflați. Datorită serviciului de catering, ne deplasăm oriunde. Meniu divers, conceput special pentru necesitățile voastre, tacâmuri, chelneri, inclusiv elemente de decor, și nu în ultimul rând, luăm cu noi un univers de bună dispoziție.

Contactați-ne