top of page

Bal de absolvire

Un sfârșit e mereu un nou început. Prieteniile formate în anii de școală, liceu, colegiu, universitate, sunt cele mai puternice și pot dura o viață întreagă. Iată de ce, sfârșitul anilor plini de amintiri și cunoștințe trebuie încununați așa cum se cuvine.

Veți avea parte la Garden Palace Events Restaurant de un bal de absolvire de neuitat. O locație plină de prospețime care pare a fi decupată dintr-o carte de biologie. Copacii sculptați de natură își împletesc frumos ramurile, iar florile redau un colorit aparte terasei. Acestea vor reprezenta un decor perfect pentru fotografiile alături de colegii dragi. O completare reușită va fi și un baner foto individualizat.

Și noi suntem o echipă tânără, iată de ce, energia noastră o vom împărți cu voi, tinerii care abia urmează să guste din plăcerile vieții. Știm care vă sunt poftele, așa că vi le vom îndeplini pe toate. Mâncare pe măsură, băuturi în limita decenței (legii), decor, panou informativ, candy bar și multă, foarte multă distracție pe ringul imens de dans.

Graduation Ceremony
bottom of page