top of page

Petrecere corporativă

O afacere de succes depinde de angajații care-și fac munca cu dăruire și pasiune. Dacă compania ta are reușite remarcabile, înseamnă că ai adunat oamenii potriviți la locul potrivit. Cea mai bună remunerare pentru ei va fi o petrecere colectivă. La Garden Palace Events Restaurant, poți organiza o petrecere corporativă de neuitat împreună cu echipa ta, fie că ai un număr de 30 de angajați sau 250, alegem sala potrivită pentru tine! Organizând petrecerea corporativă a companiei tale beneficiezi de cele mai avantajoase bonusuri.

Ofertă pentru cea mai tare Corporate party

Organizând o petrecere corporativă veți uita pentru o zi de toate atribuțiile de serviciu. Veți ieși postura serioasă și veți dezbate strategii pe ringul de dans.Îți dai seama cum va arăta asta?

De altfel, o ceremonie corporate poate reprezenta și începutul unei noi etape pentru compania pe care o deții. Invită-ți partenerii de afaceri și prezintă-le pe ecranul de proiectare, pe care-l avem în orice sală, realizările obținute de-a lungul timpului, performanțele și proiectele de viitor.

petreceri-corporative-la-Restaurant-Garden-Palace-1024x680.jpg
bottom of page