top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiGabi

Garden Palace, cel mai impresionant loc pentru evenimentul tau!


 

Cel mai ingenios event blogger,Gabriela va fi alături de voi pentru a vă povesti cele mai memorabile momente de la Garden Palace.

Acum hai sa va povestesc ceva despre noi. Garden Palace s-a deschis in 2013 in deosebita luna de mai. De ce Garden Palace? Pentru ca garden inseamna gradina si am decis ca cele mai memorabile evenimente trebuie petrecute in gradina visurilor voastre. Si cel mai fain este ca am reusit sa creem o gradina atat de verde si speciala chiar in inima Chisinaului!

Garden Palace va pune la dispozitie 2 sali cu un mobilier dupa ultimele tendinte si in culori pastelate, ceea ce va ofera posibilitatea de a folosi imaginatia pentru decorul ideal!


Sala White Hall

capacitatea de la 120-250 de persoane



Sala Modern Hall

capacitatea de la 30-80 de persoane




 

Organizarea corecta a evenimentului dumneavoastra


Pentru a avea un eveniment unic si memorabil, aveti nevoie de o echipa de organizare pe masura in care puteti avea incredere. Deci Garden Palace va poate asigura toate serviciile de organizare a unui eveniment de la 0, incepand cu un organizator care va fi mereu alturi pe tot parcursul serii si care va avea grija ca evenimentul sa decurga la cel mai inalt nivel. Compania noastra Garden Decor va vor satisface dorintele si vor face realitate cele mai nastrusnice idei.



 

Fourchett-ul potrivit

La Garden Palace gasiti tot incepand cu Furchette Sarat, Candy Bar. Fruit Bar, ceea ce va umple doza de vitamine a oaspetilor vostri. Ce ziceti de Cheese Bar? Pentru a completa evenimentul cu ceva unic si deosebit avem optiunea de Cheese Bar! Iar pentru iubitorii de bere aveti la dispozitie cea mai noua tendinta Beer Bar! Desigur ca bauturile fierbinti si non/alcoolice vor fi nelimitate pe tot parcurul serii.




29 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page