top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlexandrina

Gender Party

Organizarea unui gender party poate fi o modalitate distractivă de a dezvălui sexul bebelușului și de a celebra venirea pe lume a celui mic.💙💖 Folosește aceste idei de organizare pentru a face petrecerea ta cât mai memorabilă:

1. Decor - Alege decorațiuni în culorile potrivite, cum ar fi baloane, panglici, banner personalizat și multe altele.


2. Locația - Alege o locație potrivită pentru eveniment. Poți să alegi să organizezi petrecerea în aer liber sau să închiriezi o locație în funcție de numărul de invitați.


3. Tematica - Alege o tematică pentru petrecere, cum ar fi culorile roz sau albastru în funcție de sexul bebelușului sau orice altceva care te inspiră.4. Meniul - Gândește-te la un meniu care să includă gustări sănătoase și delicioase, băuturi non-alcoolice și prăjituri tematice.


5.Activități - Organizează jocuri distractive pentru invitați și poți să creezi și o zonă de foto cu accesorii tematice pentru poze distractive.


6. Dezvăluirea sexului bebelușului - Dezvăluie sexul bebelușului prin intermediul unui tort sau a unei piñatas umplute cu confetti în culoarea corespunzătoare.

În concluzie, organizarea unui gender party poate fi distractivă și creativă. Folosește aceste idei de organizare pentru a face petrecerea ta de dezvăluire a sexului bebelușului cât mai memorabilă. Nu uita să te bucuri de moment și să creezi amintiri frumoase cu familia și prietenii tăi.


97 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Yorumlar


bottom of page