top of page
Poza scriitoruluiAlexandrina

Idei pentru petrecerea burlăcițelor





Cum poate o mireasă să se relaxeze și să se odihnească în ajunul nunții? Desigur, petrecând timp cu prietenele sale la o petrecere de burlăcițe. La această petrecere, veți avea ocazia să vă distrați și să discutați cu prietenele, să vă relaxați și să uitați pentru o vreme de toate pregătirile pentru nunta ce urmează. Vom împărtăși cele mai interesante idei pentru o petrecere de burlăcițe, printre care veți găsi cu siguranță o idee potrivită pentru voi.

 

Alegerea datei

Cea mai bună opțiune este să organizați petrecerea cu aproximativ o săptămână înainte de nuntă. Astfel, veți avea timp să vă distrați în voie, iar înaintea căsătoriei să vă dedicați timpul pentru voi, să dormiți bine și să vă recuperați forțele. Desigur, trebuie să coordonați data și să trimiteți invitațiile prietenelor din timp, astfel încât toată lumea să aibă posibilitatea să se pregătească.

Stil SPA

Bucurați-vă împreună cu prietenele de momente plăcute la un salon SPA. Aici puteți să vă bucurați de un masaj, să faceți tratamente pentru față și corp, să vă relaxați în saună sau jacuzzi. Nu-i așa că sună ca un paradis pentru fete?


La natură

Dacă nunta ta are loc în sezonul cald, o modalitate excelentă de a elimina stresul și de a obține un impuls de emoții este organizarea unei petreceri de burlăcițe în natură. Există o mulțime de opțiuni pentru activități în aer liber. Acesta poate fi un frumos parc, un club de țară, o plimbare cu caii, o petrecere la piscină sau o ședință foto într-un loc pitoresc.


Travel party

O petrecere de burlăcițe ca o mini-vacanță poate fi organizată în funcție de gusturile miresei și ale invitaților săi. Aceasta poate fi o plimbare într-un alt oraș, un tur de cumpărături, o excursie în locuri pitorești, un tur culinar prin restaurante sau chiar o escaladare a muntelui. Aici, emoțiile și impresiile sunt garantate pentru toți.

Petrecere în pijamale

Petrecerea de burlăcițe în stilul pijamalelor sau al unui boudoir este o adevărată clasă, îndrăgită de multe femei. Stilul acestei petreceri poate fi ales în funcție de preferințele voastre. Poate fi o distracție lejeră și neformală în pijamale confortabile sau o ședință foto senzuală cu prietenele în rochii de dormitor și șampanie. De obicei, pentru un astfel de format se închiriază o cameră la un hotel sau o cameră foto profesională.

Discotecă sau karaoke Dacă doriți să eliminați stresul și să vă distrați în voie, mergeți cu prietenele să dansați în clubul vostru preferat sau petreceți seara la karaoke. Muzică antrenantă, companie plăcută și nicio grijă - ce mai aveți nevoie pentru a vă relaxa înainte de nuntă?

Masterclass-uri O opțiune excelentă pentru o petrecere de burlăcițe este să participați la un master-class cu prietenele. Aici totul depinde de preferințele voastre. Acesta poate fi un cunoscut bucătar, un studio de artă sau dans, pictarea tricourilor, un atelier de lut, producerea de brânzeturi, etc. Petrecerea de burlăcițe cu master-class-uri poate fi distractivă și educativă în același timp. După tematică Acesta este un format mai complex de petrecere, în care va trebui să planificați în avans conceptul, codul vestimentar și programul.

Cele mai populare teme pentru petrecerile de burlăcițe tematice includ:

  • Petrecere disco în stilul anilor '90

  • Petrecere în stil Hollywood

  • Petrecere vintage

  • Petrecere de burlăcițe în stil boho

  • Petrecere tematică de film

  • Petrecere orientală

 







184 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page