top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiAlexandrina

Top 5 tendințe de organizare a unei nunți reusite in 2023.

Actualizată în: 19 apr. 2023

Organizarea unui eveniment important din viața fiecăruia dintre noi, presupune multe detalii de care trebuie să ținem cont. Cu fiecare an ce se perindă, apar noi trend-uri impresionante, iar mirii au minunata oportunitate de a alege din acest amalgam. Organizatorii de evenimente relevă câteva dintre cele mai importante tendințe pentru nunți ale anului 2023.


 


Tradiționalul este inlăturat din scenariu.

Nunta in 2023 face tranziția de la modul tradițional, către ceva mult mai grandios și potrivit personalităților mirilor.

Pandemia și-a pus amprenta pe evenimentele grandioase, reducându-le vizibil la evenimente mult mai mici in perioada specifică, insă se revine la nunțile spectaculoase ce te indeamnă la distracție. Cu toate acestea, tradițiile sunt mult mai stilizate, ieșind in evidență noile trend-uri.




Dress-code pentru invitați.

Dacă doriți ceva mai special si inedit, propuneți invitaților un dress-code, o culoare reprezentativă ce vă va evidenția stilul și personalitatea, individualizând eveniment


Nunta de tip PARTY

Distracția este partea cea mai indispensabilă a unei nunții. De aceea fiecare cuplu isi doreste să dispună de o sarbătoare frumoasă și de neuitat care să se mentină necontenit până in zorii zilei. Atmosfera este garantată, dacă muzica bună si show-ul de lumini nu lipsește. Un DJ iscusit, fum și montaje video, ar putea fi câteva dintre secretele unei petreceri impresionante, care să mențină dispoziția invitaților pe ringul de dans până la răsărit.



Decorațiuni relevante din natură.

In privința aranjamentelor florale, in 2023 vor predomina cele de tip minimalist, inspirate din natură. Florile naturale și in nuanțe minimale, vor sta la loc de cinste in acest an. Fundalul clasic va fi inlocuit cu plante verzi, fără prezența florilor multicolore. Totodată, tendințele se bazează pe simplitate si creativitate. Dar, totuși culoarea anului este socotită viva-magenta. Aceasta semnifică o accentuare remarcabilă a nunții


Buchetul miresei

Buchetul miresei se incadrează și el in această aliniere naturală. Se optează pentru flori simple de câmp in nuanțe de verde. Insă, aceasta ar fi doar o sugestie, mireasa având incredibila posibilitate de a da frâu liber imaginatiei și dorințelor ei. Cel mai recomandabil este să asortăm buchetul miresei cu decorul si culorile sălii.

107 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page